BIX colocation

A szolgáltatás célja: lehetőséget adni korlátozott méretű (max. 2u+1) és minimális fogyasztású berendezések elhelyezésére a BIX közelében.

Ezzel lehetőséget kívánunk adni leendő BIX tagoknak, hogy nagytávolságú optikai kapcsolataikat aktív eszközzel terminálhassák szolgáltató semleges területen, ahonnan kapcsolatot építhetnek a BIX-hez és más az adott helyszínen elérhető szolgáltatókhoz.

A BIX MMR-plusz szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos műszaki követelmények:

  1. A kapcsolódás módja az ISzT által biztosított 19 colos rack szekrényben a megegyezés szerinti 1-2 rack unit igénybevételével. Amennyiben a felhasználó igényli, 1 rack unit további helyet bérelhet az aktív eszköz további passzív rendező felületének bővítésére.
  2. Aktív eszközzel maximum 100 W folyamatos terhelés megengedett. A teljesítményfelvételt ellenőrizzük, a megállapodott teljesítmény túllépése a szolgáltatási szerződés felbontásához vezet, a túlfogyasztás számlázására nincs mód.
  3. Az eszközök tápellátására a BIX üzemeltetés szünetmentes vagy dupla szünetmentes 240V 50 Hz váltófeszültséget biztosít.
  4. Az eszközök be és kiszerelése valamit időszakos karbantartása a BIX üzemeltetés felügyelete alatt történik a felhasználó szállítója által.
  5. Az eszközök távoli eléréséhez, illetve távoli újraindításához a BIX üzemeltetés terminál szerviz és távolról kapcsolható tápegység szolgáltatást biztosít.

 

A szolgáltatás díja az Árlistában a Kiegészítő szolgáltatások között található.

 

 

Minden jog fenntartva! © ISZT (Council of Hungarian Internet Providers) | honlapkészítés: DDSWEB